Абонамент
Получавай новини
от WinRAR

Последни новини

RSS Търси:

 

15-11-2010 Излезе бета-версия WinRAR 4.0

Компания RAR Lab и интернет магазина за софтуер Softkey съобщават за публикуването на първата бета-версия на WinRAR 4.

В новата версия разработчиците са успели да увеличат скоростта на декомпресия до 30%, следователно ще е по-удобно да се работи с мултимедия-контент (музика, видео и т.н.)
Направени са изменения в поддръжката на ISO-образи, което позволява да се отварят архиви на ISO-файлове с формат Blu-ray.

WinRAR повече не поддържа Windows 98, Windows Me, Windows NT.


28-08-2010 Как се инсталира Pocket RAR на мобилно устройство?
В българския сайт на WinRAR започна да се попълва раздела за поддръжка с Гид по Pocket RAR. Ако искате да разберете от къде да изтеглите дистрибутива за PocketPC, как да го инсталирате или как да ползвате Microsoft ActiveSync за целта, трябва внимателно да се запознаете с илюстрираното ръководство.



28-08-2010 Какво е това Солиден архив?
В българския сайт на WinRAR бе допълнен раздела за поддръжка с Гид по WinRAR. Ако въпросите - "Как да защитя архива си парола?" или "Как да разделя архива на части? все още ви затрудняват.



21-08-2010 Win-RAR.bg стартира раздел за обучение в сайта
В българския сайт на WinRAR бе пуснат и постоянно се допълва раздел за обучение. В него любознателните ползващи могат да се запознаят с различни тънкости при работата с програмата.



02-08-2010 Win-RAR.bg стартира блог към сайта

За по-пълноценно представяне на архиватора WinRAR, към българския сайт на програмата (www.win-rar.bg) бе стартиран и блог.




Новини 11 - 15 от 17
Начало | Пред. | 1 2 3 4 | След. | Край Всички