Абонамент
Получавай новини
от WinRAR

WinRAR обучение

Неизвестните възможности на WinRar

Каним всички желаещи да преминат курса на обучение, разработен от специалистите на интернет-супермаркета за лицензиран софтуер Softkey посветен на програмния продукт WinRAR.

Независимо от масовото разпространение на тази програма, много малък брой ползващи има представа за всички нейни възможности. Този курс на обучение е предвиден за ползващи с различно ниво на подготовка.

След като го преминете, вие ще можете да създавате многотомни архиви, да узнаете техниката за най-ефективно компресиране на файлове за икономия на място на системните дискове и цифровите носители, а също така ще можете да шифровате вашите архиви, за да осигурите максимална безопасност на съхраняването на данни и да предотвратите несанкциониран достъп.

След приключване на обучаващата програма вие ще станете истински професионалист в работата с архиватора WinRAR.Тук можете да пристъпите към обучението по нашата програма!

Курса за програмния продукт WinRAR включва глави, посветени на предназначение и основни свойства на програмата, принципи на работа с архивите, създаване на саморазопаковащи се архиви, най-разпространените грешки, а също така оптимизация на инсталацията на програмата.